Tuotteet ja palvelutKotileipomo A-L Sorsa Ky
perinteisiä karjalanpiirakoita vuodessa 1983 alkaen

Leipurina aloitin vuonna 1983 jatkamalla edeltäjäni Liisa Ruokolaisen yritystoimintaa.

Valmistamme käsin perinteisiä karjalanpiirakoita normaalikokoisista (noin 12 cm) pienehköihin cocktailpiirakoihin (noin 6 cm). Valikoimaamme kuuluvat tuore- ja raakapakastepiirakat. Kuori on aitoa ruista ja täytteinä riisi, peruna tai ohra.

Tänä päivänä karjalanpiirakasta on tullut trendituote. Perinteisiä herkkujamme löytyy S- ja K-  marketieista sekä useimmista kauppahalleista ympäri Suomea. Leipomot Jyväskylässä, Kiteellä, Puhoksessa, Porissa ja Rääkkylässä paistavat karjalanpiirakoitamme.

Tarjoamme perinteisiä karjalanpiirakoita raakapakasteena SUURTALOUSPAKKAUKSISSA, riisi-, peruna- ja ohratäytteellä. Piirakat on pakattu laatikkoon, joka sisältää 250 piirakkaa.

Tarjoamme myös RAAKAPAKASTEPIIRAKOITA kuluttajapakkauksissa, näissä täytteenä on riisi.
Piirakat on pakattu 12 kappaleen muovipusseihin. Valmistamme myös täysin laktoosittomia raakapakastepiirakoita, jotka on pakattu 30 kappaleen pusseihin. Etiketistä löytyy paisto-ohjeet.


Jokaisella piirakalla on oma sielunsa. Ulkonäkö, malli ja koko viestittävät tekijän terveiset kuluttajalle. 

Valmistamme esipaistettuna tuotteina hellalla paistettuja sultsinoita ja Liperin ohra-puolukka rönttösiä. Tuotteet ovat pakasteina ja vaativat kevyen paiston ja voitelun.
Ole rohkea ja kokeile.

Makoisia herkutteluhetkiä!
Kotileipomo Anna-Liisa Sorsa Ky, Keskustie 17 , 83100 Liperi, Puh. (013) 651 802